Her kommer vigtige oplysninger fra Bestyrelsen, som du kan have brug for.

 O.B.S. Til Råmosefolket! 

Det er nu muligt for have lejerne at modtage elektronisk post/mail, fra N/F Råmosen. klik på kontakt Råmosen. Skriv dit navn, husk havenummer! og at du ønsker at modtage din post fra N/F råmosen elektronisk. Det er hurtigere og din haveforening sparer en dejlig masse tid og penge til porto.  


Vigtigt !

Vi oplever lige nu at vores p-pladser bruges til henstilling af stjålne maskiner, fremgangsmåden er at tyve stjæler entreprenør maskiner, mv. på byggepladser og stiller dem på vores p-pladser, mens de afventer om ejeren henter dem ved hjælp af GPS sporing. Hvis man opdager maskiner af større art skal bestyrelsen kontaktes hurtigst muligt. 

For at begrænse tyveri og hærværk i vores haver, er der nu lukket for bilkørsel inde på området fra den første P. plads ved alle indkørsler

 Vi er groft sagt udsat for to typer indbrud og hærværk. Det ene virker som nogle småt begavede personer der bare ødelægger døre og vinduer, og stort set intet får med sig.

Det andet er lidt mere planlagt, hvor de sonderer området, og finder et sted at gemme deres bil, laver op til flere flugtveje, for transport af de stjålne ting. Frist ikke tyven, fjern let omsættelige ting, samt øl og spiritus. Fjern værktøj der kan bruges som brækjern. Lad ikke din trillebør stå fremme, lås den fast eller skru hjulet af. Vi har set det mange gange, tyvene finder en trillebør i en have, bruger den til transport af de stjålne ting, ned til deres biler. Hold øje med dit og din nabos hus/skur. Se efter om der mangler låse, kæder og sten m.m. ved afspærringerne. Kan vi holde bilerne ude af vores område, vil det sandsynligvis begrænse indbruddene. Når i kommer hjem fra byen, rund P. pladserne, for at stresse tyvene, se efter om der er tegn på kørsel gennem afspærringen, skriv nummeret ned hvis der holder biler som du ikke kender. Har du haft indbrud, meld det altid til politiet, forsikring og bestyrelsen. 

Når der sker ting som ovenstående prøver bestyrelsen at få kontakt til dem det er gået udover, mange af jer har vi ikke tlf. numre på, af den ene eller anden grund. Gør jer selv en tjeneste, de af jer der har adgang til mail, tilmeld jer på hjemmesiden under kontakt Råmosen, så får i automatisk en mail fra os når der er nyt.

 

N/F Råmosen.    Tlf. 2426 1028.                Nød tlf.  2114 7744